Perinteitä vaaliva moderni bussiyhtiö

Yhtiön perustaja, Valdemar Friman, teki ensimmäisen linja-auto-hankintansa vuonna 1939. Hän osallistui toiseen maailman-sotaan mukanaan linja-auto, joka toimi ambulanssina. Sodan jälkeen hän ryhtyi liikennöimään Tammisaaren ja Tenholan välillä. Vuonna 1958 toiminta muutti Tenholasta Hankoon ja vuonna 1967 perustettiin avoin yhtiö Hangon Liikenne, Friman & Co.

Nykyisin yhtiötä johtavat Marcus Friman ja Magnus Berglund, jotka ovat Valdemarin lapsenlapset. Lapsista työskentelee Camilla Österlund ja Viking Friman yhä yrityksessä. Linja-autoja on tänä päivänä yhteensä kahdeksan.

Kalusto on korkeatasoinen ja uudenaikainen. Linja-autot on varustettu ilmastointilaitteilla ja nykyaikaisilla viihdejärjestelmillä. Pienimmässä linja-autossa on 19 paikkaa ja suurimmassa 50.

Hangon Liikenne on vuodesta 1995 lähtien rekisteröity matkanjärjestäjä joka markkinoi omatuotanto matkoja Friman Matkat nimen alla. Teemme omia pakettimatkoja ja räätälöimme myös matkoja asiakkaidemme toivomusten mukaan.

Valdemar Friman, teki ensimmäisen linja-auto-hankintansa vuonna 1939.
Valdemar Friman osallistui toiseen maailman-sotaan mukanaan linja-auto, joka toimi ambulanssina.
Tutustu myös näihin...

Ikimuistettavia hetkiä

Täältä löydät kuvia karismaattisista hahmoista ja ikimuistettavista hetkistä kautta Friman matkojen historian.

Linja-automme

Linja-autoja on tänä päivänä yhteensä kahdeksan. Kalusto on korkeatasoinen ja uudenaikainen. Pienimmässä linja-autossa on 19 paikkaa ja suurimmassa 50.

Tietoa Friman matkoista

Hangon Liikenne, Friman & Co on vuonna 1967 toimintansa aloittanut perheyhtiö. Friman Matkat on vuodesta 1995 lähtien rekisteröity matkanjärjestäjä.

Pyydä tarjous

Täytä tarjouspyynnön lomake ja kerro lähemmin ryhmäsi matkasuunnitelmista niin otamme yhteyttä räätälöidyn tarjouksen kera.