1 kväll
Längd
Helsingfors
Plats
3.10.2020
Datum

Mary Poppins, klassikermusikalen som passar hela familjen, på Svenska Teatern lördagen 3.10.2020 kl. 19:00

Mary Poppins flyger igen över hustaken i London, men det är inne i vår vackra salong vi får uppleva det hela som magisk teater i en färgsprakande och fantasifylld värld. Svenska Teatern presenterar stolt en aldrig tidigare skådad musikal med oerhört vackra dräkter och detaljrik dekor. Mary Poppins, som är bland de största musikalsatsningarna på Svenska Teatern, har en förtrollande historia, oförglömliga låtar och bländande dansnummer som redan har charmat och fängslat hela världen.

Musikalen om denna världens första ”supernanny” hade urpremiär i London 2004 och spelades därefter på Broadway i New York. Den är baserad baserad på böckerna av Pamela Lyndon Travers och den klassiska Walt Disney-filmen Mary Poppins. Familjemusikalen gladde Broadway-publiken med över 2500 föreställningar och mottog nomineringar för nio Olivier- och sju Tony Awards, inklusive ”Best Musical”.

Mary Poppins regisseras av Markku Nenonen som fått förtroendet att skapa en alldeles egen version av originaluppsättningen, en så kallad non replica.

Pris: 114 €  bussresa och biljett på parkett

Boka senast 19.8.2020                                        

OBS! Begränsat antal platser