3 dygn
Längd
Stockholm
Plats
27-29.3.2020
Datum

Inspiration, tips och tricks, experter, och allt du kan tänkas behöva till trädgården, balkongen, kolonilotten eller utemiljön hittar du på Trädgårdsmässan, Nordiska trädgårdar, i Stockholm. Trädgårdsmässan, som är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden, ordnas år 2020 den 26 – 29 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö. Tillsammans med Friman Resor besöker du enkelt och bekvämt mässan!

Vi inleder vår resa fredagen den 27 mars med busstransport från Västnyland till Viking terminalen i Helsingfors, varifrån M/S Gabriella avgår kl. 17.15. Ombord hinner vi avnjuta såväl en buffetmiddag som en buffetfrukost innan vi anlöper Stockholm på lördagen den 28 mars och beger oss med bussen till mässan. Väl framme på Trädgårdsmässan har alla möjlighet att spendera ca 4 ½ timme enligt eget intresse. Klockan 16.30 avgår M/S Gabriella så åter mot Helsingfors och vi får igen njuta av en buffetmiddag och -frukost innan vi anlöper Helsingfors och beger oss tillbaka till startorterna.

 

Pris:         285€
Inkluderar båtresor med Viking Line i B4L- eller B4T-hytt samt två buffetfrukostar och -middagar, buss och chaufför under hela resan med start från Hangö, inträdesbiljett till Trädgårdsmässan

 

Bindande anmälningar senast 21.2.2020
OBS! För att resan skall bli av behövs minst 16 deltagare

 

Reseförsäkring ingår ej. Med förbehåll för ändringar.