5 dygn
Längd
Göteborg
Plats
23-27.9.2020
Datum

Resa till Göteborg – Besök Bokmässan eller Ullared, 23.9–27.9.2020

Har du alltid drömt om att besöka Bokmässan i Göteborg? Eller har du kanske siktat in dig på att någon gång besöka det kända varuhuset Ullared? Är du en van besökare av någondera, eller båda två? Då är detta resan för dig! Under denna resa till Göteborg får var och en välja om de vill spendera en dag på Bokmässan eller i shoppingparadiset Ullared. På vägen till Göteborg besöker vi också Vadstena och får ta del av en guidning på Vadstena slott, och på hemresan stannar vi i Gränna där alla på egen hand får bekanta sig med t.ex. stadens polkagrisutbud.

Bokmässan i Göteborg är Nordens största kultur- och medieevenemang dit bokälskare vallfärdar från Nordens alla hörn. År 2020 äger mässan rum den 24–27.9 och vi besöker mässan under fredagen, den 25.9, för att uppleva en dag i böckernas tecken med boknyheter, program och allt vad en bra bokmässa medför.

Den som hellre vill besöka det 35 000 m² stora varuhuset Ullared tar sig bekvämt hela vägen fram med vår buss som avgår från hotellet på förmiddagen och återvänder framåt kvällen. Ullared är Sveriges och Skandinaviens största varuhus och med 21 olika avdelningar finns här någonting för alla.

Vi åker ut från Helsingfors med M/S Gabriella onsdagen den 23.9 och hinner avnjuta såväl en buffetmiddag som en buffetfrukost ombord innan vi anlöper Stockholm den 24.9 och beger oss via Vadstena till Göteborg. I Göteborg tar vi in på nyrenoverade Scandic Mölndal där vi övernattar i två nätter. Efter att ha spenderat fredagen antingen på Bokmässan eller i Ullared åker vi på lördagen via Gränna tillbaka till Stockholm för att återvända till Helsingfors med M/S Gabriella.


Pris:
      645€

Priset inkluderar båtresor med Viking Line i B-hytt samt två buffetfrukostar och -middagar, buss och chaufför under hela resan, två nätter på Scandic Mölndal i delat dubbel-rum inkl. två hotellfrukostar, inträde och guidning på Vadstena slott

Tillägg för:
Biljett till Bokmässan
Enkelrum och singel B-hytt: 225€

Bindande anmälningar senast 15.7.2020
OBS! För att resan skall bli av behövs minst 25 deltagare

Reseförsäkring ingår ej. Med förbehåll för ändringar.