3 dygn
Längd
Stockholm
Plats
23-25.10.2020
Datum

Sy- och Hantverksfestivalen är Sveriges största handarbetsmässa och det perfekta stället för dig som är handarbetsintresserad att hämta inspiration och kunskap. Här kan du delta i workshoppar, införskaffa material och allmänt bejaka din skaparglädje tillsammans med andra likasinnade. Sy- och Hantverksfestivalen ordnas på Stockholmsmässan i Älvsjö den 23–25.10.2020 och tillsammans med Friman Resor besöker du den enkelt och bekvämt!

Vi inleder vår resa fredagen den 23.10 med busstransport från Västnyland till Viking Line terminalen i Helsingfors, varifrån M/S Gabriella avgår kl. 17.15. Ombord hinner vi avnjuta såväl en buffetmiddag som en buffetfrukost innan vi anlöper Stockholm på lördagen den 24.10 och beger oss med bussen till festivalen. Väl framme på Sy- och Hantverksfestivalen har alla möjlighet att spendera ca 4 ½ timme enligt eget intresse. Klockan 16.30 avgår M/S Gabriella så åter mot Helsingfors och vi får igen njuta av en buffetmiddag och -frukost innan vi anlöper Helsingfors och beger oss tillbaka till startorterna.

 

Pris:         258€
Inkluderar båtresor med Viking Line i B-hytt samt två buffetfrukostar och -middagar, buss och chaufför under hela resan med start från Hangö, inträdesbiljett till Sy- och Hantverksfestivalen

 

Bindande anmälningar senast 18.9.2020
OBS! För att resan skall bli av behövs minst 16 deltagare

 

Reseförsäkring ingår ej. Med förbehåll för ändringar.