Möte i Finlands sydspets

  • Calliola Conference & Event Center
  • Bengtskär

Har du någonsin räknat hur många möten du varit på i ditt liv?

Minns du var du har varit på möte, minns du varför? En del konferensställen minns du därför att de var annorlunda. Om du minns var du har varit, så minns du troligen även varför.

Det är klokt att välja en mötesplats, som inte ligger för långt borta, men inte heller alltför nära. Möten, som hålls nära arbetsplatsen, brukar ofta under eftermiddagens lopp förlora deltagare.

I västra Nyland är inga mötesplatser vanliga eller ordinära, alla har någonting unikt att erbjuda.

Till västra Nyland är det lätt att komma:

Stamväg 51 tar dig behändigt till Kyrkslätt, Sjundeå, Ingå och Raseborg, därifrån riksväg 25 fortsätter till Hangö. Tåget går samma rutt, med tågbyte i Karis om du är på väg till Ekenäs eller Hangö. www.vr.fi. Helsingfors-Åbo motorväg har avtag till Lojo, därifrån riksväg 25 fortsätter söderut mot Raseborg och Hangö. Bussar trafikerar till alla tätorter i västra Nyland, www.matkahuolto.fi.

Om du rör dig med en grupp, varför inte boka en egen buss

De priser för en dags konferens, som är angivna i broschyren är beräknade för en grupp om minst 10 personer, om inte annat uppges, och endast som exempel och vägledning.

Du får alltid en för din grupp skräddarsydd offert direkt av de företag som erbjuder konferenstjänster. Du kan också kontakta Friman Resor för offert på hela arrangemanget. info@frimanresor.fi.

Exempelpriserna för en en dags konferens innehåller: kaffe/te och smörgås vid ankomst, lunch, eftermiddagskaffe/te och sött kaffebröd, samt MVS.

Västra Nyland – Så nära, så annorlunda

Västra Nylands bästa konferenstjänster