24.4.2019 PAPPAN – Slutsåld!

"PAPPAN" på Svenska Teaterns Amos-scen onsdagen den 24.4 kl. 19.00

För första gången i Svenska Teaterns historia har Svenska Teatern sålt slut på samtliga biljetter till en pjäs innan den haft premiär. Intresset för Florian Zellers PAPPAN är enormt. Pjäsen förärades med Frankrikes mest prestigefyllda teaterutmärkelse Moliérepriset år 2014.

Pappan är en tragikomisk berättelse om hur det är att tappa sitt minne. Minnessjukdomar som altzheimers och demens berör och engagerar många människor. Pappan ger på ett briljant sätt oss nya perspektiv på vår tillvaro, oss själva och våra anhöriga. 

Pjäsen handlar om en charmerande och punktlig äldre man som bor ensam i sin lägenhet. Men hans klocka försvinner hela tiden och han kan inte hitta den. Därför har han två, en på armen och en i huvudet. Tidigare i livet var han dansare. Säger han. Men underligt nog påstår hans dotter att han varit ingenjör. Var hon nu kan ha fått det ifrån. Vilka de här människorna är som kommer och går i hans hem, vet han inte. Personer som han aldrig sett förut påstår sig vara hans barn.  Och varför vill de hjälpa honom hela tiden? Han klarar ju sig alldeles utmärkt på egen hand.

I rollerna: Asko Sarkola, Riko Eklund, Joachim Thibblin, Sophia Heikkilä, Anna Hultin och Cecilia Paul 

Boka senast 15.3 .2019 

 

 

Boka din resa!

Vid bokning av resa kontakta oss på:
+358 19 2481 090
info@frimanresor.fi75 €

Kommentarer inaktiverade.